Nye vinduer i ejer -/andelsforening

Rungstedvej_Rungsted-Kyst_9087.jpg
 

VINDUESBASEN HAR STOR ERFARING MED RENOVERINGER AF EJER- OG ANDELFORENINGER

Vi sætter os i kundernes sted og lytter til de signaler, der udtrykkes. Vi anser det som et ideal at være med til at skabe det optimale der passer til et givet behov, således at vinduerne og dørene bringer arkitektonisk kvalitet til ejendommen der skal renoveres.

Vi kender til processerne og vores erfaring med ejer- og andelsforeninger har lært os at den optimale vinduesløsning ofte findes igennem samarbejde og dialog imellem beslutningstagerne hos foreningen og hos Vinduesbasen.

Vinduesbasen tager gerne del i møder hos foreningen. Det kan være et beboermøde eller en generalforsamling – hvor Vinduesbasen eventuel afholder et indlæg med et konkret løsningsforslag på den aktuelle vinduesudskiftning. Det kan også være at foreningens beboer har nogle ønsker eller spørgsmål vedrørende vinduerne og dørene eller til processen omkring selve montagen. Vores deltagelse i møderne er altid gratis og uforpligtende - præcis som det efterfølgende tilbud. Vinduesbasen sætter stor ære i at vores løsningsforslag er et godt match til beboerne og ejendommens arkitektur.

 

Udvalgte løsninger fra andels- og ejerforeninger