Referencer

 

VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER...

 
 
Bedste anbefaling fra andelsforening i Aarhus

Vores andelsforening på 21 boliger i Århus har fået udskiftet alle vinduer, døre og
ovenlys. Vi besluttede at samarbejde med Vinduesbasen pga. deres indsigt og
erfaring i vinduesverdenen. De hjalp os med at finde de helt rigtige elementer der
passer ind til byggestilen og selve montagen er forløbet gnidningsløst. Vi er meget
tilfredse med resultatet og giver hermed Vinduesbasen vores bedste anbefaling.
— Mike T. Østergaard, Formand

Fremragende sparring

I forbindelse med nyerhvervelse af vores skønne naturejendom i Støvring, valgte vi Vinduesbasen som leverandør af alle vinduer og udvendige døre. Vi foretog en totalrenovering hvori vi tillige ønskede at skabe max. lys ind, nye facader med vinduespartier fra gulv til loft, samt naturligvis energioptimering.
Vi havde en fremragende sparring og kompetence med Vinduesbasen igennem hele processen, i tillæg var montage og opfølgning helt i særklasse.
Vi nyder vores nye hjem, og det lykkes os at få helheden i renoveringen, akkurat lige som vi havde ønsket. Kæmpe tak til “ hele holdet “ fra vinduesbasen og deres samarbejdspartnere
— Lena og Lars Jørgen Pedersen / Støvring

Rigtig flot resultat

Det er 1. gang vi har købt nye vinduer. Vi var meget spændte på processen. Vi har under hele forløbet været meget trygge i samarbejdet med Vinduesbasen.
Spørgsmål der dukkede op undervejs blev hurtigt besvaret og det har været nemt både via telefon, mail og SMS. Vi fik en god personlig rådgivning så både farve og vinduer passer godt til huset og til os - resultatet er blevet rigtigt flot. Vi videregiver hermed vores bedste anbefaling af Vinduesbasen.
— Lone og Jesper / Risskov

Kvalificeret rådgivning

Det har været et meget fint forløb at få kvalificeret rådgivning når man køber vinduer i stedet for at bestille en standardløsning. Så vi har været meget tilfredse.
— Charlotte og Stig / Tranbjerg

God vejledning og inspiration

Vinduesbasen sørgede for god vejledning og inspiration, da vi valgte nye vinduer til vores hus. Vi kan kun anbefale vinduesbasen.
— Lene Josefsen og Keld Conradsen / Åbyhøj

Positivt fra start til slut

Vores oplevelse i samhandelsforløbet med Vinduesbasen var positiv fra start til slut. Opmærksomhed omkring vores behov, god rådgivning om de alternative valg af vinduer, ansvarlig og nøjagtig opmåling, konkurrencedygtig pris, kompetente montører og løbende opfølgning indtil sidste fuge var udført. Vil ikke tøve med at henvende mig igen, når de sidste vinduer skal skiftes om et års tid.
— Malene og Jan / Skanderborg.

God service og veludført arbejde fra kunde i Tranbjerg.

Vi oplevede helt igennem en professionel service allerede på skitseniveau og fik gode ideer til vores ombygning. Selve ombygningen med nye vinduer i hele huset og med udvidelse af flere vinduespartier gik over al forventning. Håndværkerarbejdet var tip, top veludført og der var altid tid til en snak om forløbet. Det gik over stok og sten og alle vidste hvornår, hvad og hvordan de skulle udføre arbejdet på tværs af tømrere, murere og VVS- montør. Vi er meget tilfredse med resultatet.
— Hanne og Karl Erik Stengaard / Tranbjerg

Gode løsningsforslag

Vi har fået udskiftet alle vinduer og døre i vores 60´er hus. Vinduesbasen har stået for hele opgaven. Vi har oplevet en både grundig og behagelig vejledning i muligheder og gode alternative løsningsforslag. Vi har fra start til slut følt os i gode hænder hos Vinduesbasen , og vi er super tilfredse med resultatet.
— Henrik og Lise / Skanderborg

Faglig og kompetent sparringspartner

Vinduesbasen var lige det vi ledte efter – en faglig og kompetent sparringspartner, der kunne hjælpe os med at træffe det arkitektoniske og kvalitetsmæssige rigtige valg af nye vinduer. Vi er meget tilfredse med det udførte arbejde - både hvad angår rådgivning, installation og overholdelse af tidsplanen.
— Jacob Falck Hansen, Adm. Direktør, dan-rehab a/s